America Works biedt individuen, bedrijven en instellingen een aantal specialistische diensten op het kruisvlak van psychologie en bedrijfskunde.

Bedrijfskunde & Psychologie
 

AMERICA WORKS biedt individuen, bedrijven en instellingen een aantal specialistische diensten op het kruisvlak van psychologie en bedrijfskunde.


 • Consultancy
  Vaak is het goed om deskundig advies van buiten te vragen.

  AMERICA WORKS biedt Consultancy en eventueel Interim Management aan kleine en middelgrote non-profitbedrijven (tot 250 medewerkers).
  De basis hiervoor is: brede en ter zake opleidingsachtergrond, ervaringen opgedaan in veel verschillende bedrijven, werkervaring als lijn-, project- en interim-manager, strategisch staffunctionaris en kwaliteitsfunctionaris.
  Hierbij kan het gaan om een nieuwe visie op markt, cliŽnten, diensten, producten, plaats in de bedrijfskolom.
  Het kan ook gaan om het ontwerpen van kwaliteitsbeleid, van nieuw HRM-beleid (bijvoorbeeld: Competentie Management en 'Lerende Organisatie'), van nieuwe bedrijfsprocessen.

 • Meer weten ?                    Praktijkvoorbeeld ?


 • Trainingen en Groepscoaching
  Haal het beste uit uw medewerkers door te investeren in hun vaardigheden.

  AMERICA WORKS beschikt over een ruime ervaring op het gebied van trainingen en groepscoaching.
  Trainingen worden geboden aan individuen die op een bepaald onderwerp intekenen, ofwel aan groepen medewerkers die alle tot een bepaalde functiecategorie behoren (bijvoorbeeld: managers - MD-trainingen) of die samen een team (gaan) vormen.
  Groepscoachingen, trainingen en MD-trajecten worden flexibel opgesteld, op maat en vraag van de klant.
  Onze competentie bestaat uit het flexibel en vraaggericht samenstellen van een training of groepscoaching die beantwoordt aan de behoefte, en vervolgens uit het goed kunnen hanteren van het groepsproces waarin de vaardigheden aangeleerd worden.

 • Meer weten ?                    Praktijkvoorbeeld ?


 • Coaching
  Op het moment dat het niet helemaal gaat zoals U wilt.

  AMERICA WORKS kan het duwtje in de goede richting geven. U ervaart in uw werk, privť-leven of persoonlijk functioneren een situatie of een probleem dat u niet goed zelf kunt hanteren. U wilt beter in staat zijn zelfstandig de situatie te hanteren of het probleem op te lossen en aldus uw autonomie vergroten.
  U kunt in deze situatie een coachingsvraag stellen, of bijv. een coach vragen te helpen het probleem te verhelderen.
  AMERICA WORKS zal niet in eerste instantie een advies geven over wat of hoe iets te doen, maar wil U leren het probleem zelf op te lossen. Onze ervaring staat borg voor deskundige ondersteuning op het gebied van personal coaching, job coaching, loopbaancoaching en combinaties hiervan.

 • Meer weten ?                    Praktijkvoorbeeld ?


 • Psychologisch Assessment
  De juiste man op de juiste plaats.

  AMERICA WORKS is specialist op het gebied van individueel assessment.
  Een goed assessment levert informatie op over iemands capaciteiten, persoonlijkheid, attituden en belangstellings-sferen.
  Samen met de opdrachtgever wordt de vraag helder in beeld gebracht.
  AMERICA WORKS levert op professionele wijze de gevraagde informatie. Met gebruikmaking van een grote en veelzijdige batterij kwalitatief uitstekende onderzoeks- en testmaterialen, en tegen een alleszins redelijk tarief.
  Gebruiksdoelen kunnen zijn selectie- en loopbaanbeslissingen of advisering in ontwikkelingsbehoefte, coaching, training en opleiding.

 • Meer weten ?                    Praktijkvoorbeeld ?